Káresetek, vonulások

2011, január 23-adikán hajnali 2 óra 30 perckor, segélyhivás érkezett a községünk  szászfalusi részéről, egy családi ház tetöszerkezetét lángok boritják. Nagyon rövid idö alatt helyszinre érkeztünk, és megkeztük a tőzoltását. Sajnos a tető szerkezet teljesen leégett, és a menyezet gerendák is megsérültek. A tüzoltást nehezitette a téli idöjárás, mivel hó és hideg volt. A tüzoltásban segitséget nyujtottak a Gyergyószentmiklósi katonai tüzoltók.  Ezuton köszönjük az önkéntes tüzoltoknak a tiszteséges helytállást.

 

2011, május 14-dikén este 19 óra 10perckor, segélyhivás érkezett a községünk tüzoltoinak, hogy Gyergyószentmiklóson az ipari parkban egy asztalós mühely teljes terjedelmében lángokban áll. Megkérdezték, hogy számithatnake segitégünkre. Tüzoltóink azonal elindultak és rövid idön belül helyszinre érkezve segitettek a Gyergyó medencéből oda érkezett önkéntes valamint a katonai tüzoltóknak. Tüzoltoinkank köszönjük a tiszetességes helytállást.

      

  2011, május 19-dikén 18 óra 5 perckor tűzesetet jelentettek. Egy falustársunk gazdasági épülete borult lángba. A hejszinre érkezve megkezdtük a tüz oltását és a szomszéd épületek mentését. Segitségünkre siettek a Gyergyószentmiklási katonai tüzoltók, illetve a szomszédos település, Gyergyóalfalú, önkéntes tüzoltói. Tüzoltoinknak sikerült kimenteni, testi épségüket kockáztatva, egy tehenet, és 4 bárányt.  Tüzoltóinknak, valamint a szomszéd község tüzoltoinak köszönjük a segitségüket.

 

2011, junius 17-dikén 17 óra 37 perckor riasztás érkezett, hogy az Újnegyed lakótelepen tűzet észleltek. 3 perc alatt a helyszinre érkeztünk két autófecskendövel. Egy uszóda épület tetöszerkezetére és oldalfalára átterjedt tűzet találtunk amely furészpor tárolóról terjedt át. Rövid idő alatt sikerült eloltani a tűzet, a Gyergyószentmiklósi katonai tűzoltók érkezése elött. A tűzoltásban részt vettek a Gyergyóalfalvi önkéntes tűzoltók, és autójuk készenlétben várta a segitség kérést. Ezuton köszönjük a segitségüket és a csomafalvi tűzoltoknak a tiszetességes helytállást.

Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...
Diavetítő